Konačno
na našem tržištu!

Glukozni (bombonski) sirup vrhunskog kvaliteta u manjim pakovanjima

Glukozni (Bombonski) sirup G38

Ovaj glukozni sirup se dobija hidrolizom skroba, kiselinskom metodom. Karakteriše ga visok sadržaj polisaharida. To je providan rastvor neutralnog mirisa i slatkog ukusa.

Primena

u prehrambene svrhe

Sirup G38 ima veoma široku primenu u pravljenu konditorskih proizvoda, pošto je po slasti nešto niže vrednosti od obične saharoze (belog šećera) izuzetan je za doziranje slasti u pravljenju raznih slatkih proizvoda: tvrdo punjene bombone, dzemovi, marmelade, sladoledi, preliv za baklave, sve vrste čokoladnih proizvoda, takođe u većoj meri pomaže poslastičarima da dođu do idealnog ukusa njihovih proizvoda.

Takođe zauzima svoje bitno mesto i kod smrznutih proizvoda od testa.

Ovaj bombonski rastvor takođe mogu koristiti pčelari za prihranu svojih košnica. S obzirom da je proizvod prirodnog porekla na bazi kukuruznog skroba, biće savršen prirodni izvor energije za vaše pčele.

Primena

u neprehrambene svrhe

Bombonski sirup je neizostavna komponenta u proizvodnji više vrsta lepila a posebno dekstrinskih.

Pored toga se koristi u fermentaciji sirovog duvana za duvanske prerađevine.

Kod proizvodnje semenskog materijala (kukuruz, pšenica…) zadržava zaštitno sredstvo na žitarici.

Takođe se koristi i u podlozi za proizvodnju brusnih papira i ploča.

Osobine

Daje strukturu proizvodu

Drži kompaktnost, vlagu,
rok trajanja (kod smrznutih proizvoda)

Odličan za viskozitet proizvoda (gustina)

Ne dozvoljava kristalizaciju

Upija vodu u određenim proizvodima

Bezbojan je, može se kombinovati sa svim bojama

Proizvodi

Za informacije o isporuci, kao i popust na poručivanje veće količine kontaktirajte naše agente

Specifikacija

Mi pakujemo samo najbolje. Na osnovu višegodišnje saradnje sa našim partnerima, najvećom multinacionalnom kompanijom za preradu kukuruza na svetu ADM, sa ponosom vam nudimo najkvalitetniji proizvod na tržištu!

ParameterRange/AttributeUntilMethod
Brix (20)81.10-82.10Refractometer (+ conversion tables)- A01
Refractive index at 20 c1.4935-1.462Refractometer (+ conversion tables)- A01
Dry substance78.50-79.50%Refractometer (+ conversion tables)- A01
DE36,00-40.00Lane-Eynon - A0201(Ref. ISO 5377)
Dextrose on DS14.00-20.00%HPLC- A0210 (Ref. ISCO 10504)
Maltose on DS10.00-16.00%HPLC- A0210 (Ref. ISCO 10504)
SO20.00- 10.00MG/KGIodine titration- A0901 (Ref. CRA E-67/
Ph4.00 - 6.00Ph- A0921 (Ref. CRA- E 48)
Colour-Icumsa<= 15.00IcumsaSpectrophotometric- A1002 (Ref. ICUMSA G