Konačno
na našem tržištu!
Glukozni (bombonski) sirup vrhunskog kvaliteta u manjim pakovanjima
Glukozni (Bombonski) sirup G38
Ovaj glukozni sirup se dobija hidrolizom skroba, kiselinskom metodom. Karakteriše ga visok sadržaj polisaharida. To je providan rastvor neutralnog mirisa i slatkog ukusa.
Primena
u prehrambene svrhe
Sirup G38 ima veoma široku primenu u pravljenu konditorskih proizvoda, pošto je po slasti nešto niže vrednosti od obične saharoze (belog šećera) izuzetan je za doziranje slasti u pravljenju raznih slatkih proizvoda: tvrdo punjene bombone, dzemovi, marmelade, sladoledi, preliv za baklave, sve vrste čokoladnih proizvoda, takođe u većoj meri pomaže poslastičarima da dođu do idealnog ukusa njihovih proizvoda.
Takođe zauzima svoje bitno mesto i kod smrznutih proizvoda od testa.
Ovaj bombonski rastvor takođe mogu koristiti pčelari za prihranu svojih košnica. S obzirom da je proizvod prirodnog porekla na bazi kukuruznog skroba, biće savršen prirodni izvor energije za vaše pčele.
Primena
u neprehrambene svrhe
Bombonski sirup je neizostavna komponenta u proizvodnji više vrsta lepila a posebno dekstrinskih.
Pored toga se koristi u fermentaciji sirovog duvana za duvanske prerađevine.
Kod proizvodnje semenskog materijala (kukuruz, pšenica…) zadržava zaštitno sredstvo na žitarici.
Takođe se koristi i u podlozi za proizvodnju brusnih papira i ploča.
Osobine
Daje strukturu proizvodu
Drži kompaktnost, vlagu,
rok trajanja (kod smrznutih proizvoda)
Odličan za viskozitet proizvoda (gustina)
Ne dozvoljava kristalizaciju
Upija vodu u određenim proizvodima
Bezbojan je, može se kombinovati sa svim bojama
Proizvodi
Specifikacija
Mi pakujemo samo najbolje. Na osnovu višegodišnje saradnje sa našim partnerima, najvećom multinacionalnom kompanijom za preradu kukuruza na svetu ADM, sa ponosom vam nudimo najkvalitetniji proizvod na tržištu!
Parameter | Range/Attribute | Until | Method |
---|---|---|---|
Brix (20) | 81.10-82.10 | Refractometer (+ conversion tables)- A01 | |
Refractive index at 20 c | 1.4935-1.462 | Refractometer (+ conversion tables)- A01 | |
Dry substance | 78.50-79.50 | % | Refractometer (+ conversion tables)- A01 |
DE | 36,00-40.00 | Lane-Eynon - A0201(Ref. ISO 5377) | |
Dextrose on DS | 14.00-20.00 | % | HPLC- A0210 (Ref. ISCO 10504) |
Maltose on DS | 10.00-16.00 | % | HPLC- A0210 (Ref. ISCO 10504) |
SO2 | 0.00- 10.00 | MG/KG | Iodine titration- A0901 (Ref. CRA E-67/ |
Ph | 4.00 - 6.00 | Ph- A0921 (Ref. CRA- E 48) | |
Colour-Icumsa | <= 15.00 | Icumsa | Spectrophotometric- A1002 (Ref. ICUMSA G |