Konačno
na našem tržištu!
Visoko fruktozni sirup vrhunskog kvaliteta u manjim pakovanjima
Visoko fruktozni sirup F42
Ovaj sirup se dobija hidrolizom kukuruznog skroba, potpuno je biljnog porekla i ima veoma široku primenu u prehrambenoj industriji. Fruktoza sadrži čist, svež i sladak ukus.
Po svojoj strukturi i svom dekstroznom ekvivalentu Visoko fruktozni sirup pokazuje da može bitni direktna zamena za beli šećer.
Primena
u prehrambene svrhe
Visoko fruktozni sirup 42 zamenjuje invertni šećer i saharozu gde je to moguće. Najviše se upotrebljava u proizvodnji bezalhoholnih pića, gde odlično pojačava voćni ukus.
U proizvodnji sladoleda Visoko fruktozni sirup 42 može u potpunosti zameniti saharozu.
Takođe se koristi i u proizvodnji hleba, kompota, voćnih jogurta, kečapa, senfa, majoneza, želea i dr.
Osobine
Daje bolju strukturu proizvodu
Drži kompaktnost, vlagu,
rok trajanja (u konzervama)
Odličan za viskozitet proizvoda (gustina)
Povećava voćni ukus
u bezalhoholnim pićima
Bezbojan je, može se kombinovati sa svim bojama
Proizvodi
Za informacije o isporuci, kao i popust na poručivanje veće količine kontaktirajte naše agente
Specifikacija
Mi pakujemo samo najbolje. Na osnovu višegodišnje saradnje sa našim partnerima, najvećom multinacionalnom kompanijom za preradu kukuruza na svetu ADM, sa ponosom vam nudimo najkvalitetniji proizvod na tržištu!
Parameter | Range/Attribute | Method |
---|---|---|
Brix at 20 C | 69.1 - 70.1 | Refractometer |
Dry substance (w/w%) | 70.5 - 71.5 | Calculation |
SO2 (ppm) max | 3 | Titration |
pH(35% solution at 20 C) | 3.3 - 4.5 | Ph METER |
Colour (IU) | 20 | Spectrophotometer |
SUGAR SPECTRUM | ||
Fructose (%) | 41.0 - 45.0 | HPCL |
Monosaccharides (%) | 93.0 | HPCL |
Higher saccharides (%) | 7.0 | HPCL |
Dextrose equivalent | 93.5 - 95 | Calculation |
MICROBIOLOGY | ||
Mesophilic bacteria (n/10g) | 100 | |
Yeast (n/10g) | 10 | |
Mould (n/10g) | 10 |