Konačno
na našem tržištu!

Visoko fruktozni sirup vrhunskog kvaliteta u manjim pakovanjima

Visoko fruktozni sirup F42

Ovaj sirup se dobija hidrolizom kukuruznog skroba, potpuno je biljnog porekla i ima veoma široku primenu u prehrambenoj industriji. Fruktoza sadrži čist, svež i sladak ukus.

Po svojoj strukturi i svom dekstroznom ekvivalentu Visoko fruktozni sirup pokazuje da može bitni direktna zamena za beli šećer.

Primena

u prehrambene svrhe

Visoko fruktozni sirup 42 zamenjuje invertni šećer i saharozu gde je to moguće. Najviše se upotrebljava u proizvodnji bezalhoholnih pića, gde odlično pojačava voćni ukus.

U proizvodnji sladoleda Visoko fruktozni sirup 42 može u potpunosti zameniti saharozu.

Takođe se koristi i u proizvodnji hleba, kompota, voćnih jogurta, kečapa, senfa, majoneza, želea i dr.

Osobine

Daje bolju strukturu proizvodu

Drži kompaktnost, vlagu,
rok trajanja (u konzervama)

Odličan za viskozitet proizvoda (gustina)

Povećava voćni ukus
u bezalhoholnim pićima

Bezbojan je, može se kombinovati sa svim bojama

Proizvodi

Za informacije o isporuci, kao i popust na poručivanje veće količine kontaktirajte naše agente

Specifikacija

Mi pakujemo samo najbolje. Na osnovu višegodišnje saradnje sa našim partnerima, najvećom multinacionalnom kompanijom za preradu kukuruza na svetu ADM, sa ponosom vam nudimo najkvalitetniji proizvod na tržištu!

ParameterRange/AttributeMethod
Brix at 20 C69.1 - 70.1Refractometer
Dry substance (w/w%)70.5 - 71.5Calculation
SO2 (ppm) max3Titration
pH(35% solution at 20 C)3.3 - 4.5Ph METER
Colour (IU)20Spectrophotometer
SUGAR SPECTRUM
Fructose (%)41.0 - 45.0HPCL
Monosaccharides (%)93.0HPCL
Higher saccharides (%)7.0HPCL
Dextrose equivalent93.5 - 95Calculation
MICROBIOLOGY
Mesophilic bacteria (n/10g)100
Yeast (n/10g)10
Mould (n/10g)10